top
abeloosdesign

“There are three responses to a piece of design – yes, no, and WOW!
Wow is the one to aim for.”
Dat is exact wat abeloosdesign nastreeft: grafisch ontwerp realiseren dat ervoor zorgt dat je bedrijf, je product of je project een blijvende indruk nalaat.

Grafisch ontwerp

Grafisch ontwerp of grafische vormgeving is de kunst om de verschillende beeldelementen zoals typografie, kleur, fotografie, illustratie, vorm en opmaak optimaal te combineren. Dat doen we niet vrijblijvend, maar met een welbepaald doel voor ogen: je prospecten charmeren, je klanten informeren, je bedrijf profileren. Enkele toepassingen:

Abeloosdesign heeft al vele beginnende bedrijven of zelfstandigen een vliegende start bezorgd door ze te wapenen met een professioneel op maat gemaakt logo en dito huisstijl. Of is je logo aan een opfrisbeurt toe? Bij abeloosdesign kan je terecht voor een complete make-over.
Onze werkwijze? Eerst luisteren we vooral naar je wensen. Daarna werken we een aantal voorstellen uit. Je kan zo vaak feedback geven als je wil. Zolang die constructief is, werken wij verder om tot een resultaat te komen dat helemaal in de smaak valt.
Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie of een offerte.

Naast de gebruikelijke huisstijldocumenten zoals briefhoofden, visitekaartjes of presentaties, helpen we je natuurlijk graag met gelijk welk ander grafisch ontwerp. In de portfolio zitten jaarverslagen, uitnodigingen, flyers, affiches, folders, brochures, boeken in alle mogelijke vormen en formaten. Maar ook 'point-of-sale' materiaal, zoals displays of roll-up banners. Zelfs volledige beursstanden, tentoonstellingen of de belettering van bedrijfswagens hebben we hier al gecreëerd. En natuurlijk denken we daarbij telkens graag met jou mee over de inhoud en een creatief concept om de meeste impact te garanderen.

Na de creatiefase volgt de productiefase. Die volgen we nauwgezet op zodat je zeker kan zijn van een kwalitatief eindproduct. Wil je toch liever werken met je eigen drukker of printer? Geen probleem, dan bezorgen we je een drukklaar bestand, helemaal comform de technische richtlijnen.

Natuurlijk kan abeloosdesign je ook aan een website helpen. Geen template die wat wordt aangepast met je huisstijlkleuren en logo, maar wel een maatwerk gebruiksvriendelijke website. Elke site die we opleveren, is bovendien helemaal responsive. Dat wil zeggen dat het design zich automatisch aanpast aan het schermformaat waarop de website wordt geconsulteerd.

Heb je een copywriter nodig om je website in te vullen met sterke teksten, of zit je verlegen om goed fotomateriaal? Misschien is een demo animatiefilmpje een goed idee voor je homepage? Ook met al die dingen kunnen we je perfect helpen.

Plan je een nieuwe website en zit je met een hoop vragen? Kom dan vrijblijvend eens kennismaken, dan wisselen we al eens van gedachten over je project.

Interesse? een vraag? Kennismaken?

Neem dan snel contact op. Geheel vrijblijvend natuurlijk.

abeloosdesign, Duisburgsesteenweg 192, 3090 Overijse
info@abeloosdesign.be
+32 2 688 25 46 | +32 475 55 37 67